Ondertussen is de try-out van de nieuwe show reeds gepasseerd, Simon heeft zich op korte tijd helemaal klaargestoomd en is volledig geïntegreerd.

Kom eens langs als we bij u in de buurt spelen om het resultaat te zien/horen. 

We beloven een avond vol plezier en muzikale pareltjes.

Via de kalender kan u zien waar naartoe en wanneer.

Love,

De Bonanzas

Beste vrienden en -vriendinnen,

Met pijn in ons Bonanza-hart willen wij jullie laten weten dat Steven Van Gool niet meer met ons het podium zal delen. Hij zal zich vanaf nu volledig toeleggen op zijn vele andere muzikale projecten.

Steven mag dan wel andere muzikale oorden opzoeken, hij blijft voor ons eeuwig een goeie vriend, een soulmate of gewoon een echte Bonanza. We hebben altijd geweten dat Stevens passie in zomerse melodieën en ritmes ligt en dat vooral de lokroep om zelf eigen muziek te creëren ooit tot keuzes zou moeten leiden. Nu dus. De corona-periode heeft deze beslissing praktisch vergemakkelijkt maar ze kwam daarom niet minder abrupt. We wensen Steven het aller-allerbeste toe en hopen dat jullie hem ook een warm hart blijven toedragen in al zijn artistieke bezigheden. Bedankt Steven voor de wonderbaarlijke reis door de sixties langs Vlaamse wegen. Voor de nostalgische momenten. Voor de humor en soms absurde momenten maar ook voor de kameraadschap en het vakmanschap.

Gelukkig kunnen we met fierheid en vol goede moed Simon Jacobs als kersverse Bonanza aan jullie voorstellen! Simon bezit het juiste kempische DNA om ons te vervoegen. Dat deed hij trouwens al eerder als vervanger maar nu dus als vast lid. Gedrevenheid en tomeloze inzet om mensen te entertainen, muzikaliteit en virtuositeit die door de aderen pompt en dit in combinatie met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen: CHECK, CHECK, CHECK!

Welkom in de familie Simon!

We hopen jullie spoedig terug te mogen begroeten! U kan ervan op aan dat we voor jullie klaarstaan zodra die dekselse Covid-19 het ons toestaat.

Tot slot nog even een quote uit ons lijflied:

With a houseful of friends where the rainbow ends, how rich can a fellow be?

We’re the friendliest, fightingist, loving band that ever set foot in the promised land

And we're happier than them all.

That's why we call us Bonanzas!

Beste vrienden van de sixties,

Het kriebelt!
Niet alleen omdat de lente eraan komt maar vooral omdat we heuglijk nieuws te melden hebben. Jullie favoriete sixties tributeband bestaat namelijk 10 jaar en om dat met jullie te vieren, willen we graag flink uitpakken!

 

Een eerste wapenfeit, een cruise met de Bonanzas!

 

via deze link kan je zien wat dit allemaal inhoudt

 

Verder volgt er nog heel wat nieuws later, dus hou de website en Facebook alvast in de gaten.

 

Grtz,

De Bonanzas

 

 

 

Ondertussen zijn we reeds op cruisespeed gekomen met onze nieuwe show 'The Wonder Years', dus check de kalender om te weten waar we bij jou in de buurt binnenkort langskomen. Verder zullen we snel ook nog eens samen met de enige echte Dave Berry (strange effect, little things, mama) een aantal optredens verzorgen. Als je deze levende legende nog eens aan het werk wil zien met 'Belgium's Finest 60's Tribute Band' reserveer je al best een plaatsje via de contactgegevens vermeld op de kalender.

Enjoy the music en tot snel!

De Bonanzas

DE BONANZAS

'Belgium's Finest 60's Tribute Band'

2020 New Show 'Old-Time Favorites'