top of page

De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek.
De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show Old-time favourites niet meer op zoek gegaan naar de letter maar naar de geest van de sixties. The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net na de sixties en toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.
Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwen voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. Sixtiesicoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor ‘de gebroeders Everly’ (‘On the wings of a nightingale’!). Ook de ruimtevaart was een nieuw gegeven, dat gretig werd verwerkt in nummers door verschillende artiesten.
Vele artiesten hebben later in de 70’s tot nu, liedjes van de 60’s gecoverd in een eigen versie, die dan soms nog beter klonken dan het origineel.
En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
We krijgen een dynamische, nostalgische show met uiteenlopende all-time classics. Wat De Bonanzas toevoegen aan deze nummers is moeilijk te omschrijven. Het is een gevoel. Een beleving. Of noem het een vorm van energie. Je krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het vanzelfsprekend en herkenbaar klinken.
De Bonanzas die zich een avond voor u ten volle geven, u weet dat u dit niet kan missen.

 

Old-Time Favorites

DE BONANZAS
60's Tribute Band

bottom of page